Почистване

Почистване на ишлеме

За да получите висок добив и отлична реколта, Вие се нуждаете от качествени семена за посев. Те са първото и най-важно условие за успеха на всеки земеделски производител. Грейн Процесинг ЕООД се грижи за Вашия успех и предлага заготовка на ишлеме, като гарантира най-високо качество на процеса по почистване на семената. Това става благодарение на модерната технологична линия, която използваме, с марката АКЮРЕК. В края на обработката на семената Вие ще получите семена с максимална кълняемост, селектирана на най-идеалната за посев фракция, при желание обеззаразена и пакетирани според Вашето желание. Системата за третиране марка АКЮРЕК осигурява и правилното и точно дозиране на препарат при третирането на семената с цел обеззаразяване.

Дозиране и пакетиране в Биг Бег торби и чували

Грейн Процесинг ЕООД Ви предлага: почистване, калиброване на фракции, пакетаж в желани от Вас разфасовки от 5 до 50 кг или в биг бегови торби на всякакъв вид семена, бобови и зърнени култури. Фирмата предлага и изкупуване на почистената стока на ишлеме.

Заготовка на ишлеме

Грейн Процесинг ЕООД Ви предлага почистване и калибриране на фракции на всякакъв вид семена, бобови и зърнени култури.

Белене на бобови и житни култури на ишлеме

Освен почистване и заготовка на семена, Грейн Процесинг ЕООД предлага и белене на бобови култури като боб, леща, нахут, грах и зърнени култури като елда, спелта, лимец.