За Нас

Почистване на зърнени, маслодайни и бобови култури

Кои сме ние?

Грейн Процесинг ЕООД е фирма за услуги в сферата на почистването и заготовката на семена на зърнени и бобови култури, белене на бобови и маслодайни култури, както и на цялостната консултация, свързана с проектиране и пространствено проучване на този вид дейности. Осигуряването на оборудване, което Грейн Процесинг предлага, е обезпечено с обучение на персонала за работа с него. Фирмата предлага и услуги като почистване на земеделската продукция от бункерно състояние до 99,99 % чист краен продукт в разфасовки от 5 до 50 кг или в биг бегови торби. 

Грейн Процесинг ЕООД е част от корпоративното семейство на фирма Техномаш Инвест ООД, на чиято експертна подкрепа и капацитет разчита. Започнала като вносител на оборудване за обработка на ядки, днес нашата партньорска фирма представлява някои от най-добрите производители на машини и консумативи в сферата на мелничарска и фуражна индустрия. Сред тях е и един от лидерите в бранша на производителите на оборудване за семе и зърнопреработвателни предприятия– Аюрек Технолоджи

Грейн Процесинг ЕООД може да изкупи на  Вашата продукция на едро. 

В Грейн Процесинг ЕООД Вие можете да поръчате обработка на Вашата проудкция  и производство на семена на ишлеме и да получите качествено заготвена продукция.

Грейн Процесинг ЕООД може да бъде Вашият консултант, ако искате да оборудвате дейността си на земеделски производител с подходящи, съвременни и високотехнологични машини, с което да се подобри и оптимизира Вашата производителност и качество на почиствания от Вас продукт. 

Мисия, Визия и Цели

Грейн Процесинг ЕООД си поставя високи цели за качество на обслужването в сферата на услугите по почистване и заготовка на семена. Мисията на Грейн Процесинг ЕООД е не само да осигури първокласно обслужване на своите клиенти, но и да допринесе за по-високи стандарти в сферата на този вид дейност като цяло. 

Нашата цел не е да постигнем по-максимален тонаж на обработените семена, а да осигурим по-високо качество на процеса на обработка и съответно на крайния продукт. 

Грейн Процесинг ЕООД предлага технологична линия с пълна гама от машини, необходими за перфектно качество на крайния продукт под формата на семена за посев, сухи храни за човешка или животинска консумация.

Наша цел е и по-нататъшното обновяване на технологичния парк и осигуряване на земеделските производители с нови възможности чрез съвременно оборудване с машини за допълнителна преработка на зърнени и бобови култури като елда, спелта, лимец, боб, леща, нахут, грах и др. 

В партньорство с Грейн Процесинг ЕООД вие осигурявате на Вашите клиенти качествен продукт, почистен и изсушен според международните търговски стандарти и стандартите за семепроизводство на семена за посев. 

Почистване на зърнени, маслодайни и бобови култури

Нашите услуги

Почистване на зърнени, маслодайни и бобови култури

Търговия

Бобови култури | Маслодайни култури | Зърнени култури  | Други култури.

Почистване на зърнени, маслодайни и бобови култури

Почистване

Почистване на ишлеме | Дозиране и пакетиране в Биг Бег торби и чували | Заготовки на ишлеме – белене, калибриране, пакетиране и др. | Белене на бобови и житни култури на ишлеме.

Проектиране

Консултация и пространствено проучване.